Springen Paarden Oirschot AANVANG 8:30 UUR
Oirschots Rijvereniging - Oirschot
Omschrijving
ZONDAG 13 OKTOBER BEGINNEN WE OM 8:30 UUR MET DE EERSTE RUBRIEK BB
springwedstrijd paarden voor de rubrieken BB t/m ZZ
Inschrijfgeld voor de BB Impulsrubriek is €10,00 en voor alle overige rubrieken is het inschrijfgeld €13,00 per start en dient vooraf aan de betreffende rubriek kontant voldaan te worden bij het secretariaat.
Deze vindt u in de kantine op de 1e etage van Manege 't Vierspan.
Let op dat je het juiste KNHS combinatienummer invult, als je geen combinatienummer invult gaan wij er van uit dat je HC start
Opmerkingen
Inschrijven via CONCOURS.NL
De locatie beschikt over 2 rijhallen.
Hoofdrijbaan heeft een eb en vloedbodem
Rijhal 2 heeft een zandbodem
Overige bepalingen:
Beeld- en/of geluidsopnamen
Met de inschrijving voor en deelname aan het evenement accepteert de deelnemer de aanwezigheid van camera-apparatuur langs de rijbaan. De vereniging is bevoegd van het evenement beeld- en/of geluidsopnamen te (doen) maken. De vereniging heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen van de deelnemers en de deelnemende paarden/pony's. De deelnemers hebben geen recht op enigerlei vergoeding o.i.d. in dit verband.
Vragen en opmerkingen kunnen gemaild worden naar secretariaat-paarden@oirschotsrijvereniging.nl tav Marilou Rijcken
Telefonisch bereikbaar op 06-51405737
Contactgegevens secretariaat
Marilou RijckenTelefoon: 06-51405737
Email: secretariaat-paarden@oirschotsrijvereniging.nl
Rubrieken
Tijd | Naam | Categorie | Discipline | Inschrijven |
---|---|---|---|---|
Zondag 13 Oktober 2019 | ||||
aansluitend | 2. B Klassiek + barrage | Paarden | Springen | Uitslagen |
aansluitend | 3. L 2 Fasen special | Paarden | Springen | Uitslagen |
aansluitend | 4. M 2 Fasen special | Paarden | Springen | Uitslagen |
aansluitend | 5. Z 2 Fasen special | Paarden | Springen | Uitslagen |
aansluitend | 6. ZZ 2 Fasen special | Paarden | Springen | Uitslagen |
08:30 uur | 1. BB Impuls | Paarden | Springen | Uitslagen |