Indoor Reigershof springen paarden


RV Reigershof - Oud Gastel


Omschrijving

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME WEDSTRIJDEN SPRINGEN EN DRESSUUR.

 

 1. Inschrijven gaat op de manier zoals aangegeven op internet. Voor springwedstrijden is dit via www.conours.nl en dressuurwedstrijden via e-mail.
 2. Deelnemer gaat akkoord dat Ruitersportcentrum Reigershof in het bezit is van uw gegevens, zoals eventueel adres, woonplaats, e-mail enz. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor publicatie van evenementen die Ruitersportcentrum Reigershof organiseert.         
 3. Inschrijven kan tot 1 dag voor de wedstrijd, mits het programma het toelaat.
 4. Afmelden kan kosteloos tot iedere woensdag voor de wedstijd, afmeldingen na iedere woensdag dienen te alle tijde, ongeacht de reden of dierenarts verklaring, betaald te worden. Dit kan contant op de wedstrijd of op factuur.
 5. Facturen dienen binnen de gestelde datum betaald te worden.
 6. Het inschrijfgeld kan uitsluitend contant op het secretariaat betaald worden. Overmaken of pinnen is niet mogelijk.  
 7. Wanneer deelnemer niet verschijnt en niet afmeld, worden er €5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Wanneer dit vaker gebeurd, wordt er melding van gemaakt bij de KNHS en kunnen wij u de deelname voor bepaalde tijd ontzeggen. Eventuele -financiële- gevolgen hiervan zijn voor de deelnemer.
 8. HC inschrijvingen dienen door de deelnemer zelf duidelijk aangegeven te worden.
 9. Wanneer wij niet in het bezit zijn van een combinatienummer, wordt de inschrijving automatisch HC. Het combinatienummer dient een half uur voor aanvang van de betreffende rubriek bij ons bekend te zijn, wanneer dit niet het geval is blijft de inschrijving HC en wordt u uit de uitslag verwijdert.
 10. Belgische deelnemers, die niet zijn aangesloten bij de KNHS, hoeven geen combinatienummer op te geven. Ook deze resultaten worden niet geregistreerd.
 11. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het starten in de juiste klasse. Eventuele foutbrieven of waarschuwingen vanuit de KNHS hierover worden door ons niet onderbouwd.
 12. Deelnemers dienen tijdig aanwezig te zijn. Bij eventuele aanpassingen aan het programma zou het voor kunnen komen dat een rubriek eerder/later begint dan gepland. Wanneer deelnemer niet tijdig aanwezig is, kan deelname voor betreffende rubriek vervallen. Het inschrijfgeld blijft wel verschuldigd.   
 13. Er dient te worden gestart op volgorde van de startlijst. Paarden wisselen kan alleen wanneer dit vooraf wordt overlegd met de ringmeester en jury`s. Achteraf ruilen is niet mogelijk. Ditzelfde geldt voor barrages.
 14. Wanneer een deelnemer niet aanwezig is tijdens een prijsuitreiking, vervalt de prijs aan de organisatie.
 15. Eventuele volgprijzen kunnen opgehaald worden op het secretariaat. Ook deze vervallen aan de organisatie wanneer deze niet zijn opgehaald.
 16. Wanneer u het niet eens bent met een bepaalde uitslag/beslissing van de jury, kunt u dit aangeven bij de betreffende jury. Als u in het bezit bent van beeldmateriaal kunt u dit overleggen met de jury. Hierop wordt bepaald of de uitslag wel of niet aangepast wordt. Dit kan alleen tijdens de betreffende rubriek. Als er geen beeldmateriaal aanwezig is, is de beslissing van de jury bepalend. Wanneer er een definitieve uitslag bekend is, kan er niks meer gewijzigd worden.            
 17. De reglementen van de KNHS zijn van toepassing tijdens de wedstrijden.
 18. Deelnemer neemt volledig op eigen risico deel aan evenementen. Ruitersportcentrum Reigershof is dan ook voor geen enkel geval van schade o.i.d. aansprakelijk.                    

  

Contact wedstrijdsecretariaat voor wijzigingen en afmeldingen : springwedstrijdenreigershof@gmail.com

LET OP !! Het is niet meer mogelijk om het startgeld te pinnen. Betaling uitsluitend contant 


Contactgegevens secretariaat

Luc Broos
Telefoon: 0622480535

Rubrieken

Klik hier om snel in te schrijven!

Tijd Naam Inschrijven
Zaterdag 16 Februari 2019
aansluitend 1. Klasse L met barrage aanvang 10:00 uur Uitslagen
aansluitend 2. Klasse M met barrage Uitslagen
aansluitend 3. Klasse Z met barrage Uitslagen
aansluitend 4. Klasse ZZ met barrage Uitslagen
Zondag 17 Februari 2019
aansluitend 5. Klasse BB oefenspringen aanvang 09:00 uur Uitslagen
aansluitend 6. Klasse B met ingesloten barrage Uitslagen
aansluitend 7. Klasse L met barrage Uitslagen