Springen paarden Asten


KNHS Kring Helmond - Asten


Omschrijving

DE WEDSTRIJD BEGINT OM 9.00  UUR

KNHS KRING HELMOND -ASTEN MANEGE HEIJLIGERS 

DIEGENE DIE VOOR SELECTIE DEEL WILLEN NEMEN GEEF DIT DUIDELIJK AAN  AUB!!!

springwedstrijd voor paarden. 

Dit is een officiele KNHS wedstrijd 

Dit is een selectiewedstrijd voor kring Helmond, wel zelf duidelijk aangeven als je voor selectie in aanmerking wilt komen.

Algemene en bijzondere bepalingen:

-Eenieder neem deel en is aanwezig op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of ongevallen overkomen aan deelnemers, medewerkers , toeschouwers, paarden en/of materiaal.

-Prijsuitreiking te paard, bij het niet deelnemen aan de betreffende prijsuitreiking vervalt de prijs. De beste 5 combinaties komen binnen voor de prijsuitreiking.

-De organisatie heeft het recht om foto's en video's van deelnemers en paarden die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd te gebruiken. De ruiter die zich inschrijft voor de wedstrijd geeft middels zijn inschrijving toestemming om zijn gegevens te publiceren op concours.nl op startlijsten, uitslagenlijsten e.d.

-In het kader van de AVG Privacywet zullen de persoonsgegevens van de deelnemers uitsluitend gebruikt worden voor mailingen die betrekking hebben voor PSV St. Martinus Someren-Dorp

Inschrijvingen:

NN paarden en onvolledige inschrijvingen worden niet geaccepteerd. Wanneer de rubrieken vol zijn, zullen de inschrijvingen vroegtijdig worden gesloten.

Afmeldingen:

Afmeldingen (middels mail naar: hjm.smulders@hetnet.nl graag z.s.m. doorgeven in ieder geval vóór 16 januari 1019

na deze datum blijft het inschrijfgeld verschuldigd conform art. 43 van het Wedstrijdreglement. 

Indien je na de sluitingsdatum nog wilt inschrijven/bijschrijven kost dit € 2,00 per paard extra.

Wijzigingen:

Wijzigingen kunnen, per mail: hjm.smulders@hetnet.nl  worden doorgegeven vóór: woensdag 16 januari 2019 (tijdens de wedstrijd is het niet meer mogelijk om te wijzigen)

Combinatienummers:

IVM de nieuwe privacywet kunnen wij geen combinatienummers meer opzoeken bij de KNHS. 

U dient dus in te schrijven met een correct combinatienummer of er voor te zorgen dat het nummer aanwezig is voor aanvang van een rubriek.( let ook op geen 000000AB)  Indien wij geen of geen correct combinatienummer hebben zult u HC moeten starten.

Indien het correcte combinatie nummer niet tijdig is doorgegeven, zullen de uitslagen met een foutief combinatienummers naar de KNHS worden verstuurd, achteraf combinatie nummer doorgeven is niet mogelijk.

Startlijsten:

Startlijsten en aanvangstijden zullen op vrijdag 18 januari 2019 voor 12.00 uur geplaatst worden op concours.nl. Er zal uitsluitend op volgorde van de startlijst gestart worden, behalve met toestemming van de organisatie kan hiervan worden afgeweken. 

Door het inschrijven voor dit concours hippique accepteert de deelnemer de hierboven omschreven voorwaarden en het programma zodanig.

Let op: betaling contant op het secretariaat (pinnen is niet mogelijk)


Contactgegevens secretariaat

Rina Smulders
Email: hjm.smulders@hetnet.nl

Rubrieken

Klik hier om snel in te schrijven!

Tijd Naam Inschrijven
Zondag 20 Januari 2019
aansluitend paarden BB Uitslagen
aansluitend paarden B Uitslagen
aansluitend paarden L Uitslagen
aansluitend paarden M Uitslagen
aansluitend Paarden Z Uitslagen
aansluitend paarden ZZ Uitslagen