Springen Paarden


PSV St. Martinus Someren - Asten Manege Heijligers


Omschrijving


 

Springwedstrijd paarden PSV St. Martinus

Aanvang 9 uur

dit is de definitieve startlijst !!!

de wedstrijd is vol! er kan niet meer worden ingeschreven.

er worden geen wijzigingen meer aangenomen.afmeldingen via de mail en zijn wel inschrijfgeld verschuldigd.

 

springwedstrijd voor paarden. Dit is een officiele KNHS wedstrijd ?

Inschrijven vanaf 10 oktober tot en met 7 november 2018. 

Algemene en bijzondere bepalingen:

-Eenieder neem deel en is aanwezig op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of ongevallen overkomen aan deelnemers, medewerkers , toeschouwers, paarden en/of materiaal.

-Prijsuitreiking te paard, bij het niet deelnemen aan de betreffende prijsuitreiking vervalt de prijs. De beste 5 combinaties komen binnen voor de prijsuitreiking.

-De organisatie heeft het recht om foto's en video's van deelnemers en paarden die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd te gebruiken. De ruiter die zich inschrijft voor de wedstrijd geeft middels zijn inschrijving toestemming om zijn gegevens te publiceren op concours.nl op startlijsten, uitslagenlijsten e.d.

-In het kader van de AVG Privacywet zullen de persoonsgegevens van de deelnemers uitsluitend gebruikt worden voor mailingen die betrekking hebben voor PSV St. Martinus Someren-Doorp

Inschrijvingen:

NN paarden en onvolledige inschrijvingen worden niet geaccepteerd. Wanneer de rubrieken vol zijn, zullen de inschrijvingen vroegtijdig worden gesloten.

Afmeldingen:

Afmeldingen (middels mail naar: w.groenendaalvogels@gmail.com) graag z.s.m. doorgeven in ieder geval vóór 3 november 2018.

na deze datum blijft het inschrijfgeld verschuldigd conform art. 43 van het Wedstrijdreglement. 

Indien je na de sluitingsdatum nog wilt inschrijven/bijschrijven kost dit € 2,50 per paard extra.

Wijzigingen:

Wijzigingen kunnen, per mail: w.groenendaalvogels@gmail.com , worden doorgegeven vóór: woensdag 7 november 2018 (tijdens de wedstrijd is het niet meer mogelijk om te wijzigen)

Combinatienummers:

IVM de nieuwe privacywet kunnen wij geen combinatienummers meer opzoeken bij de KNHS. 

U dient dus in te schrijven met een correct combinatienummer of er voor te zorgen dat het nummer aanwezig is voor aanvang van een rubriek.( let ook op geen 000000AB)  Indien wij geen of geen correct combinatienummer hebben zult u HC moeten starten.

Indien het correcte combinatie nummer niet tijdig is doorgegeven, zullen de uitslagen met een foutief combinatienummers naar de KNHS worden verstuurd, achteraf combinatie nummer doorgeven is niet mogelijk.

Startlijsten:

Startlijsten en aanvangstijden zullen op vrijdag 9 november 2018 voor 12.00 uur geplaatst worden op concours.nl. Er zal uitsluitend op volgorde van de startlijst gestart worden, behalve met toestemming van de organisatie kan hiervan worden afgeweken. 

Door het inschrijven voor dit concours hippique accepteert de deelnemer de hierboven omschreven voorwaarden en het programma zodanig.

Let op: betaling contant op het secretariaat (pinnen is niet mogelijk)


Contactgegevens secretariaat

Harriet vd Groenendaal
Telefoon: 0610319787
Email: w.groenendaalvogels@gmail.com

Rubrieken


Tijd Naam Inschrijven
Zaterdag 10 November 2018
aansluitend Paarden BB zaterdag Uitslagen
aansluitend Paarden B Zaterdag Uitslagen
aansluitend Paarden L Zaterdag Uitslagen
aansluitend Paarden M zaterdag Uitslagen
aansluitend Paarden Z Zaterdag Uitslagen
aansluitend Paarden ZZ Zaterdag Uitslagen