Springwedstrijd In Vriendschap Trouw PONY'S


In Vriendschap Trouw, LR - Asten


Omschrijving

Springwedstrijd voor pony's ook mogelijk om te starten zonder startkaart.

Verwachte aanvangstijd 18:00 uur. Bij Manege Heijligers te Asten.

Avondconcours voor pony's.

Inschrijven vanaf 27 oktober tot en met 21 november 2018. Een combinatie mag 2 keer deelnemen per dag, waarvan 1 keer voor de wedstrijd en 1 keer HC.

Algemene en bijzondere bepalingen:

-Eenieder neem deel en is aanwezig op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of ongevallen overkomen aan deelnemers, medewerkers , toeschouwers, paarden en/of materiaal.

-Prijsuitreiking te paard, bij het niet deelnemen aan de betreffende prijsuitreiking vervalt de prijs. De beste 5 combinaties komen binnen voor de prijsuitreiking.

-De organisatie heeft het recht om foto's en video's van deelnemers en paarden die gemaakt zijn tijdens de wedstrijd te gebruiken. De ruiter die zich inschrijft voor de wedstrijd geeft middels zijn inschrijving toestemming om zijn gegevens te publiceren op concours.nl op startlijsten, uitslagenlijsten e.d.

-In het kader van de AVG Privacywet zullen de persoonsgegevens van de deelnemers uitsluitend gebruikt worden voor mailingen die betrekking hebben voor RV In Vriendschap Trouw

-Door het inschrijven voor dit concours hippique accepteert de deelnemer de hierboven omschreven voorwaarden en het programma zodanig.

Inschrijvingen:

NN paarden en onvolledige inschrijvingen worden niet geaccepteerd. Wanneer de rubrieken vol zijn, zullen de inschrijvingen vroegtijdig worden gesloten.

Afmeldingen:

Afmeldingen (middels mail naar: Stiphoutwendy@gmail.com) graag z.s.m. doorgeven in ieder geval vóór 17 november 2018.

na deze datum blijft het inschrijfgeld verschuldigd conform art. 43 van het Wedstrijdreglement.

Wijzigingen:

Wijzigingen kunnen, per mail: stiphoutwendy@gmail.com , worden doorgegeven vóór: woensdag 21 november 2018 (tijdens de wedstrijd is het niet meer mogelijk om te wijzigen)

Combinatienummers:

IVM de nieuwe privacywet kunnen wij geen combinatienummers meer opzoeken bij de KNHS. 

U dient dus in te schrijven met een correct combinatienummer of er voor te zorgen dat het nummer aanwezig is voor aanvang van een rubriek.( let ook op geen 000000AB)  Indien wij geen of geen correct combinatienummer hebben zult u HC moeten starten.

Indien het correcte combinatie nummer niet tijdig is doorgegeven, zullen de uitslagen met een foutief combinatienummers naar de KNHS worden verstuurd, achteraf combinatie nummer doorgeven is niet mogelijk.

Startlijsten:

Startlijsten en aanvangstijden zullen op vrijdag 23 november 2018 voor 12.00 uur geplaatst worden op concours.nl. Er zal uitsluitend op volgorde van de startlijst gestart worden, behalve met toestemming van de organisatie kan hiervan worden afgeweken. 

Let op: betaling contant op het secretariaat (pinnen is niet mogelijk)


Contactgegevens secretariaat

Wendy van Stiphout
Telefoon: --------------
Email: stiphoutwendy@gmail.com

Rubrieken

Klik hier om snel in te schrijven!

Tijd Naam Inschrijven
Vrijdag 23 November 2018
00:00 uur 19. Manegeklasse Startlijsten
18:00 uur 13. ABC-B Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00
aansluitend 14. ABC-L Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00
aansluitend 15. DE-B Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00
aansluitend 16. DE-L Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00
aansluitend 17. CDE-M Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00
aansluitend 18. CDE-Z/ZZ Inschrijven vanaf: 26 October 2018 00:00